top of page

Laat uw huis het werk voor u doen, dankzij de domotica van Wess Solutions Ltd. uit Waregem. Stem uw elektrische installatie af op uw levensstijl en behoeften.

Domotica staat voor het geheel van technologieën die toestaan een woning te controleren, te automatiseren en te programmeren. Doel is het comfort van de bewoners te verhogen, de veiligheid te vergroten en het energieverbruik naar beneden te brengen. De enige voorwaarde die nodig is om een onderdeel van uw woning te kunnen controleren, is dat deze elektrisch wordt aangestuurd.

Wess Solutions Ltd. zorgt ervoor dat de bediening van het systeem vanuit uw 'luie zetel' kan gebeuren. We kunnen de videosignalen en geluidssignalen immers doorsturen naar één of meerdere vaste ontvangstposten, uw looptelefoon, naar uw vaste computer of laptop en zelfs naar uw iPad, IPhone of andere smartphone.

Bovendien is een uitbreiding met een intercomsysteem ook mogelijk wat het comfort van minder mobiele bewoners aanzienlijk kan doen toenemen. Wij betreden nu ook de markt van stabiele draadloze domotica  of draadloze systemen en zijn daarin vooruitstrevend.

Wenst u een vrijblijvende offerte ? Contacteer ons.

Domotica

bottom of page